Hopp til hovedinnholdet

Vi er begge 14 år og har vært kjærester lenge. Vi har begge lyst til å ha sex med hverandre og er alltid kåte på hverandre. Vi har snakket om det snart ett år. Føler imidlertid at vi er for unge. Er det greit? Er det ulovlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 14 og kjæresten min er 14. Vi har begge veldig lyst til å ha sex med hverandre. Jeg vil at han skal være den som tar jomfrudommen min og omvendt. Vi har snakket om dette i snart ett år nå. Vi bli veldig fort kåte på hverandre. Når vi sitter i sengen og slapper av (nesten hver dag, hjemme alene..) tar han armen ned i trusen min og begynner å massere/fingre meg. Jeg ligger der og får små orgasmer og har alltid veldig lyst til å ha sex med han. Mens han gjør det på meg bruker han å dra ned buksen sin og jeg begynner å runke han. Vi er så nære å ha sex med hverandre men gjør det akkurat ikke. Fordi vi føler vi er for unge. Vi har så lyst og begge er klare for det. Er dette greit? Er det ulovlig at vi har sex? Hver gang vi er sammen har vi såå lyst.

SVAR

Besvart 11.06.2017 19:54:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle