Hopp til hovedinnholdet

Nesten etter hver gang jeg har bæsjet så kommer det litt slim og helt klart, lyst blod.. jeg mistenker at det kan være rifter..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

1) nesten etter hver gang jeg har bæsjet så kommer det litt slim og helt klart, lyst blod.. jeg mistenker at det kan være rifter.. men neon ganger så blir eg redd og tror det kan være noe farligere... 2) Jeg hadde klamydia, og jeg har en fast partner som også ble smittet av meg.. vi tokk aldri noe kur mot dette... utrolig dumt. men klamydian forsvant av seg selv... hvordan er det mulig at begge ble kurert over 3 år?? jeg har tatt 4 tester og alle har vært negative. etter at klamydia og symtomene forsvant har jeg vært bekymret for at sykdommen ble borte, men at noe har blitt skadet.. jeg kjenner neon ganger stikking ved eggstokkene og rundt hoftene og bekkenet og lyske. det er ikke vondt bare ubehaglig og smertene varer ikke lenge men kommer ivertfall en gang om dagen.. kanskje jeg bare er paronoid eller faktisk syk 3) hvor mye ca koster GU, jeg vil ikke gjøre det hos fastlegen siden han er en mann jeg ønsker ikke informasjon om sykdommen ogsånt men konkret svar

SVAR

Besvart 14.06.2017 22:39:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle