Hopp til hovedinnholdet

Vær gang han putter penisen inn fær jeg kjempe vondt. Tranghet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et "problem" når jeg har samleie. Vær gang han putter penisen inn fær jeg kjempe vondt. Kan det ha noe med å gjøre tranghet? Vi bruker kondom så det er ikke et problem. ( jeg har sjekket meg for klamydia så det er ikke det). Jeg tror heller ikke at det har noe med muskel stramming, (men er ikke en ekspert)Men jeg vil gjerne kjenne den følelsen av god sex og ikke få vondt hele tiden. Vi har hat samleie noen ganger nå og jeg har fått vondt vær gang. Jeg har begynt å grue meg nå for vær gang vi har samleie, fordi jeg vet at det kommer til å gjøre vondt. Fingrene hans kommer inn uten smerte.. Vær så snill å hjelp meg. Hilsen ei jente med ønskene hjelp.

SVAR

Besvart 14.06.2017 18:40:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle