Hopp til hovedinnholdet

Jeg har avslørt at søsteren min har kjæreste og at de har hatt sex. Det er ikke å lov å ha kjæreste i familien vår før vi er 20 år og ikke lov å miste jomfrudommen før man er gift! Skal jeg fortelle det til foreldrene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!! Søstera mi løy om at hun skulle til en venninne men hun skulle egt til kjæresten sin. Og det visste jeg hele tiden, men det er ikke lov å ha kjæreste i familien vår til vi er 20! Jeg tok mobilen min i sekken hennes og tok på taleopptak. Der hørte jeg at hun hadde sex med han! Igjen det er ikke lov å miste jomfrudommen før man er gift! Skal jeg si det til foreldrene mine?

SVAR

Besvart 17.06.2017 16:16:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Barnekonvensjonen

Du har rett til å si hva du vil. Du har rett til å uttrykke deg om det du er opptatt av, det du har på hjertet, det du tenker og føler og mener. Det står i alle barn og unges grunnlov.

 

Les mer
account_circle