Hopp til hovedinnholdet

Jeg har aldri hatt orgasme, hva kan jeg gjøre for å få det til?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har aldri hatt orgasme, tror jeg. Jeg ejakulerer ved sex og når jeg masturberer, men jeg føler bare at jeg "tømmes", jeg har ingen følelse av nytelse. For meg handler sex derfor om nytelsen jeg får mentalt av å se partneren min ha det bra, og det føles godt for meg å ta på henne. Jeg er bekymret om det er noe galt med meg siden jeg aldri har følt en orgasme, slik at alle beskriver det... For gutter skal det jo liksom være en selvfølge, og noe som er "lett"... Hva kan det skyldes? Dette gjør at jeg selvfølgelig masturberer sjeldent, kanskje en gang i uken eller hver andre uke, men da kun for å "tømmes" slik at jeg slipper våte drømmer. Har dere noe tips? Kan det være at jeg er syk, eller mangler hormoner eller noe slikt? Mvh, gutt (20)

SVAR

Besvart 14.06.2017 20:05:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
account_circle