Hopp til hovedinnholdet

Hei! For rundt tre uker siden glemte jeg å ta p-pilla mi på uke 3, så jeg tok to dagen etter, og fortsatte på neste brett . Jeg ventet da 7 dager med å ha sex, og hadde sex på den 8. dagen hvor jeg da skulle være "trygg". Jeg hadde regelmessig sex med kjæresten min etter det, og tok alle pillene mine til samme tid. Jeg merket litt og litt at puppene mine ble ømme, vonde og harde, Det virker som om de har vokst en del. Jeg klarer ikke å løpe på tredemølla på trening, fordi det gjør så vondt. Jeg har søkt litt rundt, og bare funnet "gravid". Så spørsmålet mitt er da, kan jeg være gravid? Kan det være slik bare  fordi jeg glemte p-pilla? Jeg er veldig nervøs og vil ikke være gravid. Jeg passet på at det gikk 7 dager før jeg hadde sex. Hva gjør jeg? Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For rundt tre uker siden glemte jeg å ta ppilla mi på uke 3, så jeg tok to dagen etter, og fortsatte på neste brett(slik som det sto at jeg skulle). Jeg ventet da 7 dager med å ha sex, og hadde sex på den 8. dagen hvor jeg da skulle være "trygg". Jeg hadde regelmessig sex med kjæresten min etter det, og tok alle pillene mine til samme tid, men jeg merket litt og litt, at puppene mine ble ømme. De ble ømme og vonde og harde, og det ser ut som at de har vokst en del, og det har nå vært slikt i 2 uker (+-). Jeg klarer ikke å løpe på tredemølla på trening, fordi det gjør så vondt. jeg har søkt litt rundt, og bare funnet "gravid". Så spørsmålet mitt er da, kan jeg være gravid? eller kan det være at det er fordi jeg glemte ppilla? Jeg er veldig nervøs og vil ikke være gravid. Jeg passet på at det gikk 7 dager før jeg hadde sex. Hva gjør jeg? Hva kan det være?

SVAR

Besvart 13.06.2017 20:07:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle