Hopp til hovedinnholdet

Har fylt 16 år og er god kjent med kroppen min. Har onanert i flere år og hatt flere orgasmer. Er veldig klar for sex med en gutt. Fantaserer om sex med "alle gutter jeg ser", til og med venninnens kjæreste. Liker ikke å ha noe i skjeden selv om jeg er våt. Er det noe galt? Trenger tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nettopp fylt 16 år og er godt kjent med kroppen min. Jeg har onanert siden jeg var ca 13 år, og har hatt flere orgasmer. Men nå merker jeg at dette ikke er nok lenger. Jeg har utrolig lyst til å utforske seksualitet med en gutt, og noen ganger synes jeg det kan være flaut siden nesten hver gutt jeg ser kan jeg se for meg at jeg har sex med. (Høres utrolig galt ut!) et av problemene mine er at jeg ikke synes det er behagelig i det hele tatt å få noe inn i skjeden, selv om jeg er våt nok. Er det noe galt med meg? Jeg har ei venninne som ble sammen med gutten jeg har likt i snart 3 år. Noen ganger kan det bli litt rart å høre om sexlivet dems da jeg har likt han i så mange år. Jeg føler meg også utrolig dum og som en dårlig venn når jeg tenker på å kanskje ha sex med han. Det er utrolig ille å tenke når det er kjæresten til bestevenninna. Har du noen tips til dette? Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 17.06.2017 18:34:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex første gang - Seksuell debut

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle