Hopp til hovedinnholdet

Har fylt 16 år og er god kjent med kroppen min. Har onanert i flere år og hatt flere orgasmer. Er veldig klar for sex med en gutt. Fantaserer om sex med "alle gutter jeg ser", til og med venninnens kjæreste. Liker ikke å ha noe i skjeden selv om jeg er våt. Er det noe galt? Trenger tips?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har nettopp fylt 16 år og er godt kjent med kroppen min. Jeg har onanert siden jeg var ca 13 år, og har hatt flere orgasmer. Men nå merker jeg at dette ikke er nok lenger. Jeg har utrolig lyst til å utforske seksualitet med en gutt, og noen ganger synes jeg det kan være flaut siden nesten hver gutt jeg ser kan jeg se for meg at jeg har sex med. (Høres utrolig galt ut!) et av problemene mine er at jeg ikke synes det er behagelig i det hele tatt å få noe inn i skjeden, selv om jeg er våt nok. Er det noe galt med meg? Jeg har ei venninne som ble sammen med gutten jeg har likt i snart 3 år. Noen ganger kan det bli litt rart å høre om sexlivet dems da jeg har likt han i så mange år. Jeg føler meg også utrolig dum og som en dårlig venn når jeg tenker på å kanskje ha sex med han. Det er utrolig ille å tenke når det er kjæresten til bestevenninna. Har du noen tips til dette? Takk på forhånd.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 16 år!

Så fint at du har utforsket kroppen din og kjenner deg selv så godt før du har sex med en gutt. Det er et godt utgangspunkt for å finne ut hva du liker og ikke liker i et forhold.

Du sier at du nå er klar for å ha sex med en gutt. Du sier samtidig at du ikke liker å ha noe inni skjeden, selv om du er våt. Dette vil nok mest sannsynlig oppleves annerledes ved sex med en gutt.

At du har seksuelle fantasier og lett tenker på sex med "alle" gutter du møter er ikke noe unormalt, når du er så kåt og lysten. Det er nemlig helt normalt at mange har slike fantasier.

Du skal heller ikke føle dårlig samvittighet for at du kjenner dette overfor din venninnes kjæreste. Når hormonene raser i kroppen, er det ikke lett å bestemme seg for å slå av følelsene. Det at du har hatt følelser for denne gutten, gjør det vel heller ikke lettere.

Seksuelle følelser er normalt og ikke farlig å kjenne på. Forsøk å akseptere at følelsene er der, men tenk over hvordan du håndterer dem.

Gutter som ikke er "ledige", bør du styre unna. Om du forsøker å ødelegge for venninnen din, vil det kunne ødelegge vennskapet med henne, og det vel ikke verdt.  

Jeg råder deg til sikte ut en av de andre som er ledig på markedet, og som du tenner på. 

Lykke til!

 

Vennlig hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex