Hopp til hovedinnholdet

Behandles for en soppinfeksjon på andre uka. Har fått et hvitt belegg mellom kjønnsleppene og innsiden av indre kjønnslepper. Er det allergi? Er det farlig? Blir også hoven etter samleie. Er det soppen eller at jeg ikke er våt nok?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har akkurat hatt sopp, og nå har jeg ett hvitt belegg, eller ett slags lag som legger seg rundt kjønnsleppene og på innsiden av de indre kjønnsleppene. Jeg har gått på den soppsalven i to uker nå. Usikker på om jeg skal forsette med salven eller ikke? Jeg hadde også samleie i går, og han brukte kondom. Men kanskje jeg kan ha en allergisk reasksjon? Jeg er veldig usikker og redd det er noe farlig. Og jeg blir veldig hoven etter samleie. Det kan vell kanskje hende jeg blir hoven pga soppen, og så var jeg ikke så veldig våt når jeg hadde samleie.

SVAR

Besvart 17.06.2017 18:05:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
account_circle