Hopp til hovedinnholdet

Har fått en hvit litt tykk utflod, sopp? Reagerer jeg på sæden hans?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har brukt p-piller i 3 år nå av merket "lolette". Kjæresten min bruker ikke kondom når vi har sex og kommer inni meg. Jeg har merket de siste gangene at jeg har fått en hvit litt tykk utflod, som ikke er klumpete eller lukter noe særlig. Lurte da på om jeg kan fikse dette ved melkesyretabletter eller om dette er sopp? Det blir borte etter jeg har hatt mensen og begynner igjen etter han kommer inni meg. Reagerer jeg på sæden hans?

SVAR

Besvart 18.06.2017 08:17:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle