Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde et avbrutt samleie uten kondom. Tok angrepille og fikk en blødning to dager senere, litt før forventet mens. Var dette mensen eller tror du jeg er gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde sex på en fredag for en stund siden og brukte ikke kondom, men han sprutet ikke inni meg. På Mandag tok jeg angrepille og på Onsdag begynte jeg å blø, kan dette være mensen? Jeg forventet mensen på fredag, og blødningene varte i 4 dager og jeg bruker å ha mensen i 5 dager. Vil si at blødningene var som en vanlig menstruasjon. Var dette blødninger etter angrepillen eller var det mensen jeg fikk? Tror du jeg er gravid? Og jeg har lest at hvis man er gravid, mister man mensen, Men gjelder dette hele svangerskapet eller gjelder det bare første mens etter sex? Så tror du jeg er gravid? vil helst ikke ta graviditets test... Plis svar så fort som mulig

SVAR

Besvart 18.06.2017 22:26:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
account_circle