Hopp til hovedinnholdet

Hvordan fortelle kjæresten min om min fetisj?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, helt heterofil btw. altså jeg har en fetisj da ved at jeg tenner på at jenter promper, stillingen 69 og helst at de har på tights/reinbukser når de gjør det. ja det + anal sex da. Er på en måte avhengig av både det og onanering. Hatt det siden jeg var 11, aldri fortalt noen om det. Vet det er en rar fetisj. Hvordan skal jeg si dette til kjæresten min uten at det kommer frem feil. Og helst få henne til å gjøre det mot meg når vi skal ha sex. Hjelper det å si det som det er sånn her: du trenger ikke være redd for å fise rundt meg, jeg bryr meg ikke.

SVAR

Besvart 19.06.2017 11:44:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle