Hopp til hovedinnholdet

Hjelp, jeg har fått noen rare prikker på penis!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har hatt noen rare kvise lignende prikker på penis skaftet de siste 3 ukene og det går ikke bort. Strengen som går langs penisen er også veldig rød og det klør litt. Det er ikke bare kvise aktig prikker på peniskaftet, men også på pungen. Det gjør ikke vondt men klør av og til. Har også hatt sex uten kondom med en kjærste jeg nå har hatt i 8 månder har ikke hatt noe problem tidligere. Trenger svar fra gutt 17

SVAR

Besvart 22.06.2017 10:46:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle