Hopp til hovedinnholdet

Jeg har tatt p-piller i strekk 3 mnd. Når jeg stopper  opp kommer vanigvis mensen etter 2-3 dager. Jeg har hat sex og tok ikke p-pillen en kveld? Etter det stoppet jeg med p-pillene  i 3 dager.  Jeg har hat litt kvalme/hodepine (av/på), men ikke noe ekstremt. Er det bivirkning pga jeg har tatt p-pillene i strekk? Har nå gått 5 dager uten at mensen har kommet ? noe som pleier aldri å skje med meg.  Er det fordi jeg tenker at nå må mensen komme og frykter graviditet at den ikke kommer? Jeg har ikke noe av graviditetssymptomer (uten kvalme/hodepine men det varte bare 3 dager). Hjelp, skal jeg ta en gravitest eller hva?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har tatt p pille i strekk 3 mnd uten å stoppe, gjør det ofte noen ganger. Da vet jeg når jeg stopper 1 gang å ta p pille så kommer små blødninger , stopper jeg opp, venter 2-3 dager kommer mensen. Jeg har hart sex og tok ikke p pille den ene kvelden? Tror jeg, etter det stoppet jeg..i 3 dager har jeg hatt litt kvalme/hodepine av/på.. ikke noe ekstremt. Er det bivirkning pga jeg har tatt p pille i strekk? har gått 5 dager uten mensen?noe som pleier aldri å skje med meg.. ikke noe eggeløsning? Er det fordi jeg tenker ejg må ha mensen derfor den aldri kommer.. at jeg tror jeg er gravid? Jeg har ikke noe av gravidens symptomer.. uten kvalme/hodepine men det varte bare 3 dager. Hjelp skal jeg ta test eller hva?

SVAR

Besvart 22.06.2017 08:19:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle