Hopp til hovedinnholdet

Jeg går på Cerazette. Øker det sjansen for å bli gravid når jeg tok pillen en halv time for sent? Når mensen blir uregelmessig - hvordan kan jeg vite at jeg ikke er gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg går på minipillen cerazette (begynte forl litt over en måned siden), tar den nøyaktig hver dag. men igår tok jeg den en halv time for seint vil det gjøre sjansene mine for å bli gravid høyere? hadde sex dagen etterpå. en annen ting: siden jeg går på cerazette er det ikke sikkert jeg får mensen til vanlig tid (som jeg har merket) og da blir det jo vanskeligere for meg å vite om jeg er gravid eller ikke. kan jo ikke kjlpe fluss av graviditetstester hver gang jeg er bekymret? så hvordan vil jeg kjenne det på kroppen min om jeg isåfall er gravid? og når er det for sent å ta abort? Gjør det vondt? jeg vet at å holde seg unna sex er 100% sikkert men hvor sikkert er det med minipillen? Takk

SVAR

Besvart 22.06.2017 11:10:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle