Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt så mange dårlige opplevelser med sex at tanken gjør meg sliten.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en jente på 19 og jeg har hatt så mange dårlige opplevelser med sex at bare tanken om det gjør meg sliten. Jeg har fra før av en del tillit problemer og sliter derfor veldig når det kommer til å være intim med gutter. Jeg begynte å være seksuelt aktiv når jeg var 15, og har hatt 6 seksuelle partnere siden. Jeg har ikke vært spesielt interessert i å få kjæreste, så de fleste av disse partnerene har vært rene fysiske forhold eller engangs tilfeller på fest. Dermed henger sex og hooking gjerne sammen med fest og alkohol for meg. Dette har da noen ganger ført til at jeg ikke har så god viljestyrke, og dermed gått med på ting som jeg ikke egentlig har hatt lyst til, eller at fyren har vist seg å være annerledes enn jeg trodde. Slik som det er nå, blir jeg bare stressa og angstfylt når det kommer til gutter og sex. Jeg har prøvd å prate med to helsesøstre, men begge svarer med et litt naivt "du er bare litt stressa, kanskje du skal skaffe deg en kjæreste"

SVAR

Besvart 21.06.2017 07:26:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er en sexolog?

Sexologer svarer på mange spørsmål på ung.no. De har også praksis rundt om i landet. Lurer du på hva en sexolog er, hvor du kan finne en og hva de kan svare på?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle