Hopp til hovedinnholdet

Jeg blør kraftig og blir dårlig hver gang jeg får orgasme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter med noe som startet for ca 2 år siden, men det siste året har det vært skikkelig ille. Problemet mitt er at hver gang jeg får orgasme av stimulering av klitoris (Og det trenger ikke å ha vært penetrering i skjeden i det hele tatt, så blodet kan ikke komme av rifter) , så får jeg kjempe kraftige smerter i nederste delen av magen, begynner å blø ganske kraftig og blir skikkelig dårlig. Det er så ille at jeg ofte er redd for å få orgasme. Har fått høre at det er normalt, men at det skal være så vondt og at jeg blir så dårlig skjønner jeg ikke.

SVAR

Besvart 24.06.2017 08:04:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle