Hopp til hovedinnholdet

Jeg greier ikke å få orgasme. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg greier ikke å få orgasme, jeg har prøvd alt av det jeg har lest om tekniker og om hvor man skal stimulere og enda mer. Men jeg greier ikke å få orgasme, partnern min greier ikke å gi meg en og jeg greier heller ikke. Jeg kan sprute, men jeg har aldri fått "den" følsen alle snakker om. Jeg bare lurte på om dere har noe som kan hjelpe meg? Jeg vil så gjerne få den følsen alle snakker om.

SVAR

Besvart 21.06.2017 13:33:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
account_circle