Hopp til hovedinnholdet

Gutten min får utløsning av å ha samleie mellom puppene mine, er det normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Gutten min er puppefixert. Koser vi får han stå. Vi pleier ha sex, men det hender jo at vi ikke kan det fordet jeg har mensen. Da liker han at vi bruker puppene. Han presser ut sæden sin mellom puppene mine. Hvis vi bare koser så tar jeg puppene mine ut og at han tar penisen sin ut fra smekken. Er det vanlig å presse ut seden sin med hjelp av puppene? Jeg har DE store puppene. Er det grunnen til han liker det? Når vi har sex så klarer han aldig å komme inni meg så han er nødt til og gå utav også ta penisen mellom puppene mine for at det skal komme ut.Er dette vanlig hos unge? Jeg har spurt en veninne og hun sier nei, men at det heller ikke er vanlig å ha gigantiske pupper som meg, så at det kan jo være at alle gutter har det sånn med en med pupper. Hva tror du? En flau ting: selv om vi ikke skal ha sex så altid når han sitter seg oppå meg og på en måte puler puppene mine til han spruter, så blir jeg altid så våt i xxx. Er dette et tegn på at jeg liker at han puler puppene mine?

SVAR

Besvart 21.06.2017 18:57:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
account_circle