Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 15 år og plutselig begynte en gutt som er ett år eldre enn meg å hinte til at han vil ha en friend with benefits . Jeg er 15 han er 16 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år og plutselig begynte en gutt som er ett år eldre enn meg å hinte til at han vil ha en friend with benefits osv. Det er jo ikke sånn at jeg ikke vil ha en friend with benefits så vi kom lenger inn på temaet og så spurte han meg om vi skulle vere fwb. Jeg sa ja men at jeg fortsatt ville tenke på d siden jeg synest det er litt rart i og med at vi bor i en liten bygd og har alltid vert venner. Vi begynte å planlegge osv men jeg er fortsatt litt usikker på om d vil bli rart eller ikke. Han kom med gode argument for å ha en friend with benefits og jeg er helt enig i at det er en enkel måte å få erfaringer på...så det jeg lurer på er hva skal jeg gjøre? Er det "innafor" å ha en friend with benefits når du er 15 og gutten er 16? Om jeg ikke burde si ja til å vere det, hva skal jeg da si til han? Håper på svar hilsen en litt usikker jente som ikke tviler på hva hun er klar for og vil, men hva som er "innafor" og ikke :)

SVAR

Besvart 21.06.2017 07:29:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
account_circle