Hopp til hovedinnholdet

Jeg kommer ikke under samleie, hva kan jeg gjøre?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Jeg kommer ikke under samleie. Jeg kan kjenne gpunktet mitt og jeg kan squirte hvis kjæresten min fingrer meg eller treffer det under sex gjentatte ganger, men er dette orgasme? Eller det forløper? Jeg får orgasme hvis jeg stinulerer klitoris alene.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 19!

Takk for spørsmål.

Du forteller at du får orgasmer når du stimulerer klitoris alene - det er et veldig bra utgangspunkt for å få orgasme sammen med noen.

Det er ikke så uvanlig at både jenter og gutter tror at en får orgasme så lenge en penis kommer inn i skjeden. Men, det er de færreste jenter som får orgasme på den måten. I tillegg til å stimulere skjeden, så må klitoris stimuleres. Noen jenter liker å stimulere den selv mens partner har fokus på skjeden, andre jenter liker at partner stimulerer både skjeden og klitoris samtidig. 

Siden du nå vet hvilke former for stimuleringer av klitoris som gir deg orgasmer, er det fint å fortelle om det til kjæresten din. Når han vet hva som skal til, kan dere eksperimentere dere fram til hva som fungerer for dere begge. Slik du forteller om opplevelsene dine når du har, virker det som om du er nærme å få orgasmer sammen med kjæresten din.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Orgasme

Orgasme (Foto: Colourbox)

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex