Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk diare ca. en time etter å ha tatt azitromax tablettene. Har behandlingen mistet sin effekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
Jeg tok azitromax etter å ha bitt smittet med klamydia, fire uker senere tok jeg en kontrolltest og den viste at jeg fortsatt hadde klamydia. Så da tok jeg en ny behandling men ble svært dårlig og fikk diare ca. en time etter å ha tatt tablettene. Har behandlingen mistet sin effekt?

SVAR

Besvart 29.12.2008 18:53:04
account_circle