Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke noe sexlyst lengre, og jeg vet ikke hvorfor.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente som har et lite problem med sexlivet til meg og kjæresten. Jeg har ikke noe sexlyst lengre, og jeg vet ikke hvorfor. Jeg har hatt det sånn lenge, og syntes det blir flaut å gå til legen med problemet mitt. Vet ikke om hun kan hjelpe meg med problemet heller? Jeg var veldig glad i sex før, men nå føles det ikke så godt lengre. Jeg prøver å gjøre ting for å få lyst, men når kjæresten tar på meg så blir jeg ikke kåt.. Jeg vet ikke årsaken til dette, og det er ganske frustrerende også.. For jeg vil at sex skal være en positiv opplevelse, men nå er det bare blitt til noe negativt. Jeg har jo fortsatt følelser for kjæresten min, så det kan jo ikke være det som er problemet?

SVAR

Besvart 22.06.2017 06:58:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle