Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at jeg har vestibulitt eller vaginisme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Da jeg var 14 skulle jeg og kjæresten min ha samleie, men jeg var for trang. Han fikk bare penis hodet inn. Han har veldig stor penis da. Vi var like gamle. Jeg får inn en finger i skjeden og noen ganger to, men også i noen tilfeller tre. Jeg er nå 16 år og vil ha samleie med den nye kjæresten min. Vi har vært sammen en stund nå og vi har snakket om dette lenge. Han har også en stor penis. Jeg vet jeg ikke har bakteriell vaginose, for jeg sjekket meg i dag for ulike sykdommer nedentil. Jeg testet for sopp, gonore og klamydia. Nå venter jeg på svar. Men uansett, for eksempel når jeg har vært hos gynekolog ved ultralyd (pga en cyste), så gjør det vondt å få den "stangen" inn. Den er passe tykk og vi klarer ikke å få så mye inn for gjør vondt. Gynekologen sa at det er normalt å være trang i ung alder. I dag var jeg også hos en gynekolog, og hun sa ingenting om vaginisme eller vestibulitt. Men er redd for det, for jeg er rød ved skjedeåpningen og det svir. Har vært sånn i 3 uker.

SVAR

Besvart 22.06.2017 12:44:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Fitte, vulva og vagina

Vulva er betegnelsen på den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er et annet ord for skjede og er den indre delen av kjønnsorganet. Fitte er det norske ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
account_circle