Hopp til hovedinnholdet

Vi prøvde anal for første gang, det var ekstremt vondt. Oppblåst. Vil på do. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 18 år. Jeg og kjæresten min hadde drukket i går, og jeg var veldig full, jeg husker ikke mye av kvelden. Senere på natta prøvde vi anal for første gang og det var ekstremt vondt, det var så vondt at jeg begynte å grine veldig mye. Jeg var enda veldig full når vi prøvde dette så om jeg hadde vært edru ville det nok vært enda verre. Når jeg våknet i dag følte jeg meg oppblåst, og jeg måtte på do. Nå ligger jeg her i senga og føler hele tiden at jeg må på do, men når jeg går på do og prøver så kommer det ikke noe ut. Jeg leste noe på nettet om at du kan få forstoppelse av anal sex. Jeg håper dere har svar på hvorfor dette skjer, og om det er normalt. Og jeg håper også på svar om hvorfor det gjorde så utrolig vondt som det gjorde :)

SVAR

Besvart 23.06.2017 09:00:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er analsex?

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle