Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter egentlig med veldig mye rart og har psykolog til å hjelpe meg. Men det er en ting jeg ikke klarer å snakke med psykologen om.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter egentlig med veldig mye rart og har psykolog til å hjelpe meg. Men det er en ting jeg ikke klarer å snakke med psykologen om, fordi han er mann og jeg har en frykt for menn grunnet overgrep som barn. I grunn så gir ikke dette problemet mitt helt mening for meg. For greia er: Jeg har en tendens til å 'tenne' på bdsm & voldtekts-fantasier. Jeg har veldig skyldfølelse for det, fordi jeg veit personlig hvor destruktiv voldtekt er. Derfor gir ikke tiltrekningen min til dom & sub forhold mening for meg. For til tider blir jeg ekstrem kvalm av sånn porno, spesielt om det er av ekte mennesker og ikke cartoon, men andre ganger tenner det meg. Og jeg har noen ganger voldtekts-fantasier osv og føler meg skitten etterpå. Det ironiske med alt dette er også at i virkeligheten, utenfor Pc-skjermen og fantasiene, er jeg kjempe redd for gutter.Jeg unngår ofte gutter. Jeg blir engstelig når det står en gutt ved siden av meg og når jeg må interagere med en gutt sosialt.Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 24.06.2017 14:02:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle