Hopp til hovedinnholdet

Hvor lang er skjeden?

Jente 13 år
 

Spørsmål
Hei jeg er en jente på 13 år som lurer på et par ting.

1. Hvor lang er kjeden?

2. Er det farlig å stappe en gulrot inn i kjeden? Må jeg ha noe rundt den før jeg stapper den inn, eller trenger jeg bare å vaske den?

3.Kan jeg bruke f.ek olivenolje til å få bedre gli?

Jeg blir ofte kåt og for lyst til å onanere, men når jeg gjør det så er det egentlig ikke så godt. Det er ikke vont heller, men jeg vil at det skal være godt. Noen tips?

PS. Denne spørsmålssiden er kjempe bra! :)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
1.Lengden på skjeden er 7 til 10 cm, og retningen er oppad- bakover.
2. Det er ikke farlig å føre et gulrot inn i skjeden, men du skal være litt forsiktig så du ikke får vondt. Det viktige er at det du bruker er rent, ikke har noen skarpe kanter, eller løse deler eller områder som kan brekke av og bli værende inne i deg. Bruker du kondom utenpå gjenstanden beskytter du både mot skitt, og mot at deler løsner.
3. Ja, om du trenger litt bedre gli kan du det. Når jenter skal onanere er det viktig å gjøre seg kjent med seg selv. Dette kan du gjøre ved å bruke et håndspeil, eller sette deg på huk over et speil som ligger på gulvet. Se etter hvordan du ser ut nedentil, og kjenn etter hvordan det føles. Kjenn spesielt etter hvilke områder du synes er best å ta på. De fleste jenter blir mest opphisset ved stimulering av klitoris. Klitoris er en liten tapp som ligger der kjønnsleppene møtes, opp mot magen. Den er ofte dekket av en liten hudfold. Hos mange jenter kan klitoris være vanskelig å finne når man ikke er kåt, men når man blir kåt svulmer klitoris opp, og den blir lettere å finne.
Mange jenter synes at klitoris er så følsom at det er vondt å stimulere den direkte. Da kan man stimulere området rundt.

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om trafikkregler?

Hvem har du som bilist vikeplikt for?