Hopp til hovedinnholdet

Har fått et lite sår ved skjeden og lurer på hva det er.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :)

Her om dagen vasket jeg med nedentil, da fikk jeg plutselig vondt. Jeg tok frem speilet og skjekket, og da hadde jeg et lite sår like ved skjedeinngangen. Det er et åpent sår (lignet med på et hull på en måte). I dag var det større (hadde sex i går).

Jeg har fått herpes sår på munnen. Men jeg er svært nøye med å vaske hendene mine før jeg eventuelt skal ned til kjønnsorganet ;P og munnsåret har jeg hatt i to dager, så om jeg sku fått smittet meg selv der nede, så hadde det ikke oppstått sår så fort (det tar jo 3-7 dager før det oppstår). og jeg har ikke noe smerter, bare når jeg fingrer, har sex og vasker meg slit at den vannstråle treffer såret.

Jeg har hørt at herpes er smertefult. og at man før sår har blemmer som er veldig smertefulle som igjen blir til mange små sår. jeg har kun et sår.

så det jeg lurter på, er om hva dette er? kan man plutselig få sår på vagina uten at det kan være noe farlig? jeg har sex ganske ofte, og nå i det siste har vi brukt gummi, så da er det ofte litt tørt, jeg kan jo kanskje ha strekt huden litt, så det har blitt et sår? håper på svar, lurer på hva dette kan være :)

God jul!

hilsen jente 17

SVAR

Besvart 28.12.2008 20:12:32
account_circle