Hopp til hovedinnholdet

Føler meg truet og trakasert av en gutt på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okei , så jeg føler jeg blir trakassert på skolen og føler meg truet av denne gutten på trinnet mitt . Han kaller meg gjentatte forferdlige ting og har skadet meg fysiskt flere ganger med sparking osv . Han får andre til å henge seg på også .Han minner meg konstant på en situasjon jeg hadde i hjemmet mitt og ødlegger veldig mye for meg i hverdagen min , ved eks å spørre ofte om vi kan ha samleie . Vi går også på samme fritids aktivitet og jeg planlegger å slutte pga han . Tør ikke ha basseng fordi jeg er redd han skal drukne meg . Føler meg konstant truet av han . Jeg har ikke gjort han noen ting engang .. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengre . jeg vil ikke ha han i nærheten av meg . Hva skal jeg gjøre ? Det er snart skolestart igjen å jeg ja ..

SVAR

Besvart 21.07.2017 12:27:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle