Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke om jeg onanerer "riktig"?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vet ikke om det er lurt og om det er normalt?: 1. Jeg går til et bord med litt spisse kanter på (ikke helt spisse.) Så tar jeg liksom skjeden inn mot "spissen" på bordet. 2. Jeg tar en ball, myk ball i fotball størrelse. Så legger jeg meg ned på magen og tar skjeden oppå ballen, så"svinger" jeg meg fram og tilbake. Hvordan skal jeg ha sex alene?: 4. Hvordan vet jeg hva som er klitoris? 5. Hvor ligger endetarms-åpningen? 6. Hvor er det en penis skal føres inn? Er det øverst opp mot magen (i skjeden altså.) Er det godt eller ekkelt?: 7. Kan jeg slikle meg selv i skjeden? Ville det vært ekkelt? 8. Har lyst på å slikke på en penis, men har ikke kjæreste. 9. Er det godt eller ekkelt for en gutt å slikke ei jente i skjeden? Håper på svar for jeg vet ikke om jeg onanerer "riktig"? Hilsen Jente13

SVAR

Besvart 09.08.2017 17:17:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
account_circle