Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg likvel bli gravid? Hvor ulovlig er det egentlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vi er et kjærestepar jeg er 16år han er 14år. Vi har begge Aspberger og ADHD. Det er slik vi ble kjent gjennom et felles arrangement. Vi er så glad for at vi har funnet hverandre. Vi forstår hverandres behov, utfordringer og begrensninger. Mamma var skeptisk i starten grunnet aldersforskjellen. Men hun ga seg siden det var ok for hans foreldre så lenge han styrte prosessen og ikke ble med på noe han ikke følte seg klar for eller ikke ville. Min psykiater så også positivt på det, også om vi kom til å ha sex. Under sex blir det produsert Okytosin som er godt for alle spesielt for dem med Aspberger. Har han rett i det? Men viktigeste var det at det ble hindret uønsket graviditet. Så jeg startet på Yasmin det var etter 5.dagen fra mensen. I går hadde vi sex for første gang, det var en fin opplevelse for oss begge. Men siden jeg kun hadde gått på p-piller i 5 dager så tok jeg en Norlevo angrepille rett etter sex. Kan jeg likvel bli gravid? Hvor ulovlig er det egentlig?

SVAR

Besvart 09.08.2017 17:41:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle