Hopp til hovedinnholdet

Hvis jeg runker mer så vil forhuden etterhvert ikke være trang lenger?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hat trang forhud og for en uke siden fikk jeg ikke noe av den ut. Jeg begynte også og runke for en uke siden og nå kan jeg dra ut forhuden så jeg ser halve penishodet. Betyr det at vis jeg runker mer så fil den etterhvert ikke være tynn lenger? Og er ganske redd for operasjoner;( så spørsmålet er: hvis jeg runker mer vil jeg etterhvert ikke ha tynn forhud lengre? Takk på forhånd:)

SVAR

Besvart 10.08.2017 16:56:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om forhuden

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle