Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg klar for å ha sex, men jeg er muslim og samfunnet jeg har vokst opp i, holder meg tilbake.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 14, men er oppvokst i et sted der folk modner ganske fort. Kroppsmessig og mentalt. Jeg feks fikk mensen når jeg var 8/9 år. Jeg er en muslim tilpasset islam innad vårt dagsmiljø. Så er ikke streng på regler. Problemet er at jeg har en kjæreste på 15 fra et mer "norskt samfunn", og føler jeg er klar for å ha samleie med han, virkelig. Alt som holder meg tilbake er samfunnet jeg er oppvokst i. Rundt her så er det ikke så normalt. Men jeg har jo vell fingra meg selv og vært veldig "kåt" siden jeg gikk i 3 klasse. Jeg føler meg VELDIG klar til å ha samleie, har prøvd dildoer osv. Det er bare følelsen over at jeg føler meg alene om det. Ingen er jo sånn her, med mindre du er en del av "knarker" eller jentene med et hore rykte. Men når jeg ser på "norske" steder, virker det helt normalt. Jeg har lest om dette emnet på ung.no, og vil bare si at jeg virkelig er klar og har tenkt godt. Jeg kjenner min kropp godt, og vet når jeg blir våt/kåt. Bare føler meg alene om dette. Hjelp?

SVAR

Besvart 11.08.2017 10:16:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
account_circle