Hopp til hovedinnholdet

Jeg har funnet ut at jeg blir tent av tanken på å bli bundet når jeg skal ha sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har funnet ut at jeg blir tent av tanken på å bli bundet når jeg skal ha sex. Helt siden jeg var liten har jeg alltid hatt lyst å være tyv o.l. for å bli tatt og satt håndjern på eller bare blitt holdt fast. Jeg ønsker å ha sex og bli bundet fast sånn at jeg ikke kan gjøre noe. Vet ikke hvorfor jeg blir tent av dette? Jeg har ikke opplevd noe hjemme eller andre steder som kan ha fått meg til å like å bli holdt fast. (Jeg har lest at dette kan være en grunn.) Dette gjør også at jeg ikke er spesielt redd for å bli voldtatt, noe vennene mine reagerer på. Jeg vet såklart at de som har opplevd det har et problem for livet. Men når jeg er ordentlig kåt så kan jeg bli tent av tanken på at jeg blir bundet fast og gjort ting med, av en jeg ikke kjenner/voldtektsmann:( jeg føler dette er sykt og jeg får litt dårlig samvittighet av det på en måte. Men ønsker så klart ikke å bli voldtatt, men derimot ønsker jeg svert høyt å bli bundet fast både armer og bein osv under samleie. Normalt?

SVAR

Besvart 11.08.2017 08:53:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
account_circle