Hopp til hovedinnholdet

Sist jeg hadde sex hadde jeg intens vondt i nesten en uke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Sist jeg hadde sex hadde jeg intens vondt i nesten en uke. Hadde sviing i underlivet konstant, og var plaget med litt kløe i tillegg. Utfloden var ikke tykk sånn som man får når man har soppinfeksjon, så tror ikke det kan vær det. Når jeg såg nedentil med ett speil så var det hvite vonde flekker ved inngangen og litt inni, og gjor veldig vondt når jeg tisset og det traff på såret. Jeg tenkte det kunne vær herpes, men det såg ikke ut som blemmer. Sliter veldig med smerte ved og etter samleie, så kan det våre på grunn av det ble for tørt, og der ble sår av det? Er blitt bedre nå, men er redd det kommer tilbake neste gang jeg har sex.

SVAR

Besvart 11.08.2017 09:11:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Kroniske smerter i vulva (ytre kjønnsorgan)

Smerter i kvinners ytre kjønnsorgan, vulva, kalles for vulvodyni. Smerter ved skjedeinngangen kalles for vestibulitt. Disse tilstandene gir ofte smerter ved samleie. Mange kvinner lider av nærmest kroniske smerter ved samleie, og noen har også smerter hele tiden, selv uten berøring av vulva.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle