Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jente 14 år! Er det normalt å blø etter sex, selv om man ikke er jomfru? Kan det ha noe med at jeg har fått p-stav for 2 uker siden? Er også bekymret for at jeg ikke blødde da jeg mistet jomfrudommen. Svir også når jeg tisser etter sex.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14. Jeg lurte på om det er normalt p blø etter sex selv om man ikke er jomfru lenger? Jeg hadde sex 3 ganger først å da blødde jeg ikke noe, men så hadde jeg sex med min nåværende kjæreste å da begynte jeg å blø første gang det var lite men 2. Gang blødde jeg mere. Jeg har i tilleg tatt p-stav for 2 uker siden kan det ha no med saken å gjøre, jeg er litt bekymret for jeg ikke blødde da jeg mistet jomfrudommen min. Det svir også da jeg tisser etter sex. Tusen takk for svar

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer