Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke stor erfaring når det kommer til sex, men det har han

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er en jente på 15 år, har en type på 18. Vi har ikke vært sammen lenge, men vi har hatt et godt øye for hverandre i flere måneder. Jeg har ikke stor erfaring når det kommer til sex, men det har han. Før han traff meg hadde han vært sammen med ei dame i 8 måneder, og forholdet deres bestod ikke av så mye annet enn sex. Jeg har kun hatt et par "barnehagekyss", og jeg er livredd for å tabbe meg ut foran han.

Er det feil å få mitt første klin den samme kvelden som jeg har min seksuelle debut?

Jeg er klar, jeg stoler på gutten og han stoler på meg. Jeg har snakt med venninner om det, og de mener jeg skal gjøre det jeg føler for å gjøre. Men jeg trenger virkelig litt råd her, for jeg er ganske fortapt. Når jeg har vippet over til ’’jeg er klar’’, så tar det kun noen minutter før jeg begynner å tvile på meg selv igjen. Jeg er redd for at jeg er for trang (ettersom han er 27 cm, og jeg kun har brukt tamponger i 3-4 måneder og jeg ikke driver med noe aktiv fysisk trening bortsett fra yoga.) Jeg vet at jeg skal kjenne kroppen min utrolig godt før jeg utfører dette, noe jeg også gjør. Jeg er veldig nysgjerrig av meg, og har så lyst til å prøve meg frem, men jeg er så redd for å tabbe meg ut. Jeg har lest ekstremt mye om sex, og jeg føler meg ganske trygg på meg selv. Det er bare den fysiske delen, å faktisk gjennomføre det for første gang, som skremmer meg litt.
Er det galt av meg å la han ta hånd om meg, holdt jeg på å si? Gjør det noe om jeg bare ligger der mens han tar styringa? Han sier at det er greit for han, men jeg er ikke sikker på om han faktisk mener det. Jeg leste at "det er noe begge parter skal delta i". Men jeg er så redd for at det skal gjøre vondt. Venninna mi grein og hadde vondt i flere dager etter på, og når jeg leser rundt omkring på forumer om "hvor vondt det gjorde å miste dyden", så, for å si det rett ut: blir jeg vettskremt.
Jeg føler meg klar, men jeg er litt usikker fordi jeg aldri har hatt et skikkelig klin med noen før, og heller ikke et EKTE forhold. Og jeg er redd for å skuffe han,
ettersom han har så lang erfaring, og jeg er redd at han forventer mer av meg enn jeg kan gi.

Har du/dere noen råd å gi til ei ganske fortapt jente?
Hadde satt utrolig stor pris på det!

SVAR

Besvart 02.01.2009 17:27:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle