Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk aldri den deilige følelsen når vi hadde samleie. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er ei 16 år gammel jente som var i et langt forhold, og vi hadde samleie mange ganger, men jeg fikk aldri den deilige følelsen som vennene mine har snakket om og jeg kunne ikke skjønne hvordan jenter kunne synes d var deilig, jeg blir kåt ofte å har lyst på sex liksom, mn i det hab gikk inn så følte jeg ingenting, det er ikke vondt, men føler at hullet mitt blir litt sårt å sliten så vi stoppet ofte, men jeg oppnår alltid orgqsme md onani og oral? har fått ny kjæreste nå og vil veldig gjerne ikke hq det samme problemet? er det at jeg annspenner meg for mye, var alltid redd for ar foreldre skulle komme hjem, er det noe galt med underlivet mitt? har vært hos gynekolog før oh det var ikk noe galt med underlivet mitt da. trenger hjelp! (var jeg ikke nok kåt?)

SVAR

Besvart 13.08.2017 09:16:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
account_circle