Hopp til hovedinnholdet

Kan en bli smittet av noe om begge er jomfru?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er jente med foreldre fra Tyrkia som er et muslimsk land. Selv er mine foreldre ateister, så de er Norske på mange måter. Jeg føler meg som Norsk og har fått Norsk kjæreste. Men noe som henger igjen i mine foreldre er at ungdom skal ikke ha sex med hverandre før de blir gift. Jeg føler meg klar til sex med kjæresten 15år. Selv om vi kun har vært sammen i 3 uker. En som forstår meg er min kusine. Hun er legestudent så hun tok ut p-sprøyte til meg fra apoteket som hun satte for 2 dager siden, så kan jeg fornye den på helsestasjonen for ungdom. Jeg leste boken som følger med i dag det stod også at det ikke beskytter mot kjønnssykdommer hva er faren for vi får de når begge er jomfru? Min kusine sa at det var også deiligere med sex uten kondom. Så hun ga meg en pakke med Provera siden det inneholder medroksyprogesteronacetat samme som i p sprøyte så om vi hadde sex før en uke så kunne jeg ta 2x rett etter sex som angrepille. Hvor sikkert er det?

SVAR

Besvart 13.08.2017 13:34:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle