Hopp til hovedinnholdet

Er det fare for at noen kan anmelde et seksuelt forhold under den seksuelle lavalder? Og er det alminnelig at jenter har kondomskrekk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en kjæreste hun er 4år eldre enn meg 18år. Mine foreldre har stilt meg mange spørsmål. Jeg vet godt, at hvis hun ikke hadde vært handikappet så kunne nok få type egen alder. Da hadde hun nok ikke vurdert meg. Men jeg veit godt at hun elsker meg. Hun vet godt at det er ulovlig ha sex med en på 14år men det forandrer ikke på det at vi elsker hverandre og jeg er med på det frivillig. Så mine foreldre har tenkt å se gjennom fingrene at vi har sex. Så lenge det er frivillig uten press og jeg er selv er med på det. Men er det fare for at andre kan anmelde dette? Jeg ønsker ikke at hun skal komme i fengsel på noe vi begge har glede av. Så hvordan kan vi hindre det? Da vi begynte å ha sex så tok det jo en uke før p staven ville begynne å virke. Men vi hadde likevel sex 2 ganger den uken. De 2 første gangene for oss. Hun insisterte at det ble gjort uten kondom, fordi det skulle være deiligst. Hun tok angrepille med en gang etterpå. Hvorfor denne kondomskrekken? Er det alminnelig?

SVAR

Besvart 13.08.2017 17:27:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg presset til å debutere seksuelt?

Kommenter gjerne under hva som bidrar til at du føler på dette presset.

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle