Hopp til hovedinnholdet

Lurer på hvordan hun kan fingre seg selv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er lesbisk og jeg fant det nettopp ut. Jeg lurer på hvordan jeg kan fingre meg selv. Jeg vil ha sex med jenter i klassen men tør ikke spørre. Jeg blir kvalm av fingring. Men jeg gjør det likevel. Jeg har ikke kommet ut ennå. Det er to gutter på skolen som jeg tror liker meg. Og jeg er redd for at hvis de finner ut at jeg er lesbisk. Så vil de bli lei seg og jeg vil bli mobbet. Vil bare si at jeg elsker Ung.no det er godt å skrive

SVAR

Besvart 14.08.2017 01:09:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt "homo" eller "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken legning du har.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

- Jeg er homofil, men tør ikke si det til noen

Jeg er homofil, men jeg er redd for å fortelle det til familie og venner. Hva skal jeg si, og hva hvis de ikke takler det?

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jeg er homofil og vet ikke hvor jeg skal finne andre som er det?

Jeg har så lyst til å bli kjent med andre homofile på min alder, og kanskje også finne meg en kjæreste. Men hvor skal jeg lete? Jeg kjenner ingen andre som er homofile her jeg bor.

 

Les mer
account_circle