Hopp til hovedinnholdet

Hva kunne jeg gjøre for å unngå å være så kåt gang på gang?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg føler jeg er alt for kåt flere ganger om dagen... har kjæreste og har mye sex med henne opp til 4-5 ganger på en dag, men vi bor ikke sammen så når jeg er alene så kan hende jeg ronker ofte, mellom 6-7 ganger på en dag kan variere på dagen eller kveld, men mest om kvelden i kort mellom rom. Jeg syns er veldig godt å sånn men føler er for mye.. hva skal jeg gjøre med det? Ja om kvelden kl 23-00-01 så kan man ikke gjør mye enn å ligge i senga/sove så for ikke brukt tida på noe annet da. Hva kunne jeg gjørt for å unngå å være så kåt gang på gang? Kan finne på å ha sex med dama ute på do på butikker, McDonald's osv.. ho er veldig kåt også så vi har bra sex liv, men blir for mye både som par å alene. Håper på en god svar takk.

SVAR

Besvart 14.08.2017 12:50:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
account_circle