Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente som nylig har mistet jomfrudommen til en afrikaner. Han er en voksen mann som bor i nabolaget, og tilbød meg å få det overstått, noe jeg sa ja til.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente som nylig har mistet jomfrudommen til en afrikaner. Han er en voksen mann som bor i nabolaget, og tilbød meg å få det overstått, noe jeg sa ja til. Saken er at han var veldig stor. Penisen var på størrelse med en agurk eller noe, og jeg er redd for at jeg har blitt skadet nedentil. Han ville at jeg skulle sitte i fanget hans og samtidig sette meg på den. Jeg prøvde flere ganger, men fikk det ikke til. Tilslutt tok han tak i rumpa og dyttet meg ned. Det gjorde utrolig vondt. Jeg satt slik en stund med hele penis inni, og han ville at jeg skulle bevege meg. Jeg klarte å heve og senke meg noen ganger, og så løftet han lårene mine og støtte hardt til han fikk utløsning. Jeg blødde ned både ham og sofaen, og på hjemturen hadde jeg gangsperre. Nå tre dager etterpå er jeg fortsatt sår og øm. Om jeg bruker et håndspeil, ser jeg at leppene er ujevne og henger løst. Før var de symmetriske og satt sammen. Er det mulig at vagine er skadet eller revnet på grunn av dette samleiet?

SVAR

Besvart 17.08.2017 22:37:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle