Hopp til hovedinnholdet

Jente 17 år! Har hatt kjæreste i et halvt å og har hatt mye sex med ha, Begge var jomfru da vi møttes. Har i ettertid hatt sex med både en annen gutt som var jomfru og min forrige kjæreste, som også har hatt sex med en annen jente. Kan jeg ha fått klamydia?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt en kjæreste i nesten et halvt år. Og har selvfølgelig hatt masse sex. Vi var begge jomfru når vi møttes. Men det har vært mye problemer da vi slo opp og han hadde sex med en annen jente og jeg hadde sex med en gutt som jeg er ganske sikker på var jomfru. Går også på p-piller, så har hatt ubeskyttet sex med begge de 2. Jeg og den opprinnelige kjæresten min har hatt sex i ettertid igjen. Men har merket at det "stikker" litt i underlivet og får utflod (men har hoppet over mensen flere ganger) Og jeg overtenker alt og nå må spørre dere om jeg kan ha fått klamydia? Går det ann i og med at jeg har kun hatt sex med jomfruer og han meg og en annen? Tusen takk på forhånd:)

SVAR

Besvart 17.08.2017 20:33:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle