Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fantasier om sm-sex, burde jeg sjekke det ut?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente som har store problemer med sex med menn etter en voldtekt som skjedde for noen år siden. Imdlertid har jeg sterke fantasier om å ta den dominante rollen i en SM-sammenheng - disse fantasiene dukket opp etter voldtekten, før det var jeg mer masochistisk. Jeg er usikker på om jeg skal leve ut disse fantasiene, når jeg har så store problemer med sex - samtidig er de påtrengende, og jeg er på nettsteder hvor mange er interessert i å leve det ut med meg. Noen ønsker også å betale for det, men jeg har omsider slått fra meg tanken om prostitusjon. ( Den tanken er vel en blanding av spenningssøking og at grensnee mine ble ødelagte etter voldtekten.) Føler jeg ikke kan snakke med disse forbudte fantasiene om noen, og trenger råd: skal jeg leve dem ut?

SVAR

Besvart 14.08.2017 21:56:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Voldtekt - vanlige reaksjoner

Dette er først og fremst skrevet for deg som har opplevd å bli voldtatt. Her kan du lese om vanlige reaksjoner på en slik hendelse. Du får også gode råd om hva som kan være til hjelp på kort og lang sikt.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
account_circle