Hopp til hovedinnholdet

Hvor e G punktet? Må begge være kåte og nakne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på noe om sex 1. Hvor e G punktet? 2. Må begge være kåte? 3. Må man være nakene? 4. Hvorfor hyler jenta? 5. Må vi ha sex i senga? 6. Kan vi ha sex andre plasser enn senga? 7. Hvilken stilling er best? 8. Når vet man at det har kommet sæd ut av penisen? 9. Hvor langt inn skal penisen? 10. Hvordan skal vi gjøre det uten at andre i familien skal høre at jeg og kjæresten min har sex?

SVAR

Besvart 16.08.2017 09:19:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle