Hopp til hovedinnholdet

Nå har jeg plutselig fått et vondt punkt hvor det gjør vondt når hu slikker meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg en er jente på 19år å har en kjæreste på samme alder, jente. Før når vi hadde sex og hun slikket meg var det godt å følte ingen ubehag. Men nå har jeg plutselig fått et vondt punkt hvor det gjør vondt når hu slikker meg. Å skjønner Ikke hva som har skjedd? Dette plager oss og følelsen over å st jeg ikke føler meg bra nok og sliter med å ha sex og vise meg fram.. hva er det som har skjedd?? Hva har jeg gjort feil? Håper dere kan hjelpe meg/oss

SVAR

Besvart 18.08.2017 17:20:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
account_circle