Hopp til hovedinnholdet

Fikk se veldig private ting jeg ikke sku men kunne ikke for det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,knallbra side!! Jeg har et veldig godt forhold til søskenbarnet mitt.Hun er 21 år jeg ser opp til henne,hun er veldig grei,smart og veldig flott(flott kropp,og populær.men single.Jeg overnatter ofte hos henne.sp.målene mine handler vel enkli omsexting.underlivet.I helga skjedde noe,jeg overnattet men hun hadde glemt at jeg sku.Og jeg fikk se veldig private ting jeg ikke sku men kunne ikke for det.Rommet ligger sånn så,visste ikke hva å gjøre.Prøvde barevære stille.Var det rett?Hadde lagt meg da jeg hører hun kommer og har med seg en fyr.Jeg vet hvem det er og han er jo bare langt unna hennes liga!Og det er et sjukt rykte at han ha veldig stort utstyr.Kunne høre nesten alt de sa,var tredje gang de hadde sex.Var tydelig at hun var veldig klar for kunne se hun var så utrolig våt.Det kom seige dråper ut som hengte!Prøvde åikke se på,jeg ble litt sjokka men må bare spørre om ting med dette.Jeg har ikke hatt sex enda.Er det helt normalt å være så våt at det drypper ut?Kan jeg spørre mer?

SVAR

Besvart 18.08.2017 19:44:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
account_circle