Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli sammen med noen når jeg er 15 år og aldri har hatt kjæreste før?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ! Jeg er en jente på 15 år som går på ungdomskolen (: jeg hàr det veldig bra hjemme og både på skolen ! Et problem er at jeg er veodig forelsket i en gutt og vi snakker sammen på snapchat og skolen og sånt. Jeg er muslim og jeg vet ikke helt om jeg kan bli sammen med noen så som jeg er 15 år, jeg tror også at han gutten liker meg, så jeg har lyst til å bli sammen med han, har aldri vært sammen med noen før. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre !? Håper jrg får et svar tilbake (:

SVAR

Besvart 19.08.2017 13:41:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
account_circle