Hopp til hovedinnholdet

Jeg presset meg til å ha sex med en ukjent gutt fordi han skremte meg og jeg ble redd.  Nå  sliter jeg med flashbacks. Var det dårlig kommunikasjon ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ! Jeg presset på en ukjent gutt (utvekslingsstudent) opp med meg i sengen hans da han skremte meg ved brå oppførsel ved å lukke døren, og deretter begynte han å beføle meg i sengen ved å ta på bena mine og så videre. Jeg ble så redd da han tok seg til rette på meg igjen uten at jeg fikk sagt noe direkte eller kommet meg bort fra situasjonen (lå inntil veggen) - så jeg presset meg til å ha sex når jeg egentlig ikke ville - jeg var redd men sa ja da han spurte. Gav etter kan man si. opplevelsen av sexen var voldsom for meg - han var brå og uten empatisk fremferd eller respekt for meg - Jeg frøs og klarte ikke motsette meg eller komme unna. Så han styrte alle bevegelser. Jeg tvang meg selv igjennom i frykt for å avbryte tror jeg. Klarte ikke flykte eller slåss. På legevakten sa de jeg hadde sår og rifter i underlivet, samt blåmerker. Jeg ble psykotisk fikk jeg vite etterpå. Nå så sliter jeg med flashbacks. Var det dårlig kommunikasjon ?

SVAR

Besvart 21.08.2017 19:23:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Var det en voldtekt?

Jeg husker ikke noe av det som skjedde, men jeg er redd for at jeg har blitt utsatt for en voldtekt.

 

Les mer
attach_file

Vanlige reaksjoner etter voldtekt

Det finnes ikke riktige eller gale reaksjoner på voldtekt og seksuelle overgrep, men noen reaksjoner går igjen hos mange. Her kan du lese om noen av dem.

 

Les mer
account_circle