Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med å føle nytelse ved sex. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter med å føle noe som helst form for nytelse når det kommer til ting relatert til sex. Klarer ikke bli kåt, hvis jeg onanerer og får orgasme så føles det ikke spesielt godt. Har ingen hormonproblemer eller fysiske "feil" som skulle tilsi at det forårsaket problemet. Det har vært sånn noenlunde så lenge jeg kan huske, men de fraværende følelsene rundt det ble absolutt for rundt 2 år siden da jeg fant ut at jeg kanskje ikke kan få barn. Har aldri opplevd traumer som voldtekt, eller opplevd at sex er tabu. Jeg har diverse mentale problemer som depresjon og generalisert angst, men har aldri hørt at det kan forårsake problemer. Tror ikke jeg er aseksuell siden dette faktisk plager og bekymrer meg. Er dette noe man kan gjøre noe med? Isåfall, hvor bør jeg gå for å få hjelp eller eventuelt hvilke medesiner kan lette på problemet?

SVAR

Besvart 24.08.2017 16:46:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
account_circle